0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

 

Vi hjälper dig hitta rätt byxa

Vi gör det enkelt för dig att hitta rätt byxa med rätt passform. Nedan finner du tips för den perfekta byxan till din kroppsform. Oavsett om du är lång eller kort, har smala eller breda höfter, är rak eller har former så har vi en byxa för dig.
 
En bra grund att tänka på är om du vill framhäva något så använd ljusa färger och detaljer. Vill du dölja något så använd mörka färger som leder bort uppmärksamheten.
 
Självklart kan du även kontakta vår kundtjänst så hjäper vi dig.
 

 


Rak

Byxor med rak passform passar dig som är rak över midja och stuss. Du kan ha byxor med normal eller hög midja och med raka eller smala ben. Passar dig som har kroppformen Äpple, Rektangel, Jordgubbe eller Triangel. 

Vi rekommenderar:

Inga produkter hittades


Kurvig

Byxor med Feminie fit är smalare i midjan än över stuss och lår och passar dig som har en kurvig kroppsform. Byxan har en hög och insvängd midja och vidd över lår med raka eller avsmalnade ben. Passar utmärkt  dig med kroppsformen Päron eller Timglas. 

Vi rekommenderar:

Inga produkter hittades


Slim

Byxor med Slim fit har en tight passform som följer benens naturliga form. Passar dig som vill ha byxor med smala ben och gärna stretch. Slim fit passar bra på de flesta kroppstyper men är idella på kroppstyper likt Timglas, Äpple, Päron eller Rektangel.

Vi rekommenderar:

Inga produkter hittades


Ledig

Byxor med ledig passform sitter löst vid lår och höfter och har raka eller avsmalnande ben. Midjan kan vara låg eller hög. Dessa byxor är bra för kroppstyperna Päron, timglas, Jordgubbe och Triangel då den ger en jämn form mellan axlar, höfterna och ner.

Vi rekommenderar:

Inga produkter hittades


Bootcut

Byxor med bootcut är smala över stuss och lår och ökar sedan i vidd från knät och ned. Midjan kan vara hög eller låg.  Dessa byxor är perfekt för alla kroppstyper då den jämnar ut kroppsformen oavsett om du har breda axlar, höfter eller lår. Om du har kraftiga vader får du prova dig fram så att inte byxan hakar upp sig på vaden. 

Vi rekommenderar:

Inga produkter hittades


Chinos

Chinos har ofta normalhög midja, avmalnande eller raka ben och ska sitta något ledigt över stuss och lår. Snedfickor och passpoalfickor bak och hällor för bälte. Dessa byxor passar bäst på kroppstyperna Äpple, Päron och Timglas.

Vi rekommenderar:

Inga produkter hittades