0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Värna om miljön och dina kläder

Washologi erbjuder en serie med ekologiska produkter som är genomtänkta, trovärdiga, personliga och baserade på sunda värderingar och hållbarhetstänk både för miljön och dina kläder. Dessa produkter gör det enkelt att göra bra val vad gäller att vårda dina textilier och anpassa tvättmedel efter funktion och behov.
 
Du har förmodligen mängder av kläder i garderoben och tvättstugan som behöver tvättas och fräschas upp. I vårt sortiment hittar du tvättmedel som är anpassaade efter olika typer av material och behov för att ge dina kläder en så skonsam tvätt som möjligt.
 

KÖP TVÄTTMEDEL FRÅN WASHOLOGI HÄR >>

 

Några snabba tvättråd

1.      Överdosera aldrig mängden tvättmedel. Det blir inte renare, allergier kan framkallas och rester spolas ut i reningsverken/naturen.

2.      Har du fått en fläck så bör du förbehandla den med flytande medel. Du skall inte gnugga för då kan fläcken förvärras.

3.      Stäng dragkedjor och knäpp knappar.

4.      Nya plagg med starka färger skall tvättas separat första gången/gångerna. Därefter skall de tvättas med liknande färger.

5.      Använd tvättpåsar för tvätt av bygelbehåar och strumpbyxor.

6.      Torktumla bara om du måste.

7.      Om du blandar plagg med olika temperaturer så använd den lägsta rekommenderade temperaturen. Då minskar du risken för att skada känsligare plagg.

8.      Underkläder och strumpor ska alltid tvättas i 60 grader för att bli ordentligt rena. Det dödar bakterierna.

 

Urval av våra produkter:

Inga produkter hittades