0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Jobba hos oss

2015-09-29
Medarbetare till vår e-handel, deltid

Vår webbutik är mycket framgångsrik och omtyckt och nu vill vi göra den ännu bättre.

Vi söker dig som har erfarenhet av e-handel, är engagerad, ansvarstagande, driven och kan konsten att inspirera kunden utan att se henne. Du är en flexibel, lyhörd och brinner för service och försäljning. Du kan arbeta mot uppsatta deadlines, är tidseffektiv och självständig men trivs också att arbeta i team.

Din mångsidighet kommer till stor användning då tjänsten innebär arbete i webbutikens alla områden såsom: fotografering av produkter, skriva produktbeskrivningar, skapa bildmaterial till våra sociala medier, kundtjänsthantering via telefon och mail, pack och plock, returhantering med mera.

Med ett genuint intresse för att göra människor snygga och glada är du med och skapar en webbutik där kunderna vill stanna länge och återkomma till. Du är kreativ och vet hur du med hjälp av små medel når stora framgångar.

Kvalifikationer:
Goda kunskaper i Adobe-programmen, främst Photoshop och InDesign
Erfarenhet från produktfotografering av kläder på docka
Arbete i e-handelsplattformar
Arbete i webbaserade affärssystem
Kunskap inom sökoptimering

Meriterande:
Kunskap inom Google Analytics och Ad Words
Grafisk Design

Vi erbjuder en betydelsefull roll i det lilla företaget med stora möjligheter att vara delaktig i Katarina&Vänners fortsatta utveckling.
Vi erbjuder dig utöver din roll med webbutiken också att jobba extra som säljare i våra fysiska butiker i Sickla Modegalleria och Bromma Blocks.

Tjänsten inom webb är på ca 20 timmar per vecka.
Lön: enligt överenskommelse

Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan med CV och personligt brev (gärna med foto) så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via mail till jobb@katarinaochvanner.se. Märk din ansökan med "E-handel" i ämnesraden. Vi ser fram emot att höra från dig!