0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Välkommen som medlem hos Katarina&Vänner

Som medlem i vår kundklubb får du bonus på dina köp till ordinarie pris, förtur till rean och unika kampanjer bara för våra medlemmar och vårt inspirerande nyhetsbrev som skickas ut två gånger i månaden med de senaste nyheterna om inkomna varor. Skulle du inte vilja ta emot vårt nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via en länk i nyhetsbrevet, men då går du miste om unika erbjudanden.

Medlem kan du bli i alla våra butiker och på www.katarinaochvanner.se. För att bli medlem hos Katarina&Vänner måste du ha fyllt 16 år. Medlemskapet, som är personligt och inte kan överlåtas, är endast tillgängligt för privatpersoner.

När du handlar i någon av våra fysiska butiker så registreras ditt köp som ett medlemsköp genom att du visar upp giltig ID-handling eller anger ditt namn/personnummer. Giltiga ID-handlingar är svenskt körkort, ID-kort och pass. Personbevis gäller inte som ID-handling. När du handlar på www.katarinaochvanner.se registreras ditt köp som ett medlemsköp genom att du godkänner köpvillkoren först.


Personal Shopping

Förutom bonus på dina köp erbjuder vi dig bland annat gratis Personal Shopping. Den tjänsten kan du boka här på vår hemsida, genom att tala med butikspersonal, ringa 08-7776900 eller maila till info@katarinaochvanner.se

Läs mer om Personal Shopping här >>

Bonus på dina köp

Du får 5% bonus på alla köp till ordinarie pris. Vi sammanställer alla dina inköp 2 gånger om året och skickar dig din bonuscheck via mail. Den kan du sedan använda vid köp i butik och på webben. För varje 2000kr får du 100:- i bonus. Poäng som inte når upp till 100:- sparas till nästa utskick.   

Läs våra fullständiga medlemsvillkor här >>

Se och shoppa nyheter här >>