0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Medlemsvillkor

Medlemskapet hos Katarina&Vänner är kostnadsfritt och gäller i alla våra butiker och på www.katarinaochvanner.se

Du får 5% bonus på alla köp till ordinarie pris. Vi sammanställer alla dina inköp 2 gånger om året och skickar dig din bonuscheck via mail. Den kan du sedan använda vid köp i butik och på www.katarinaochvanner.se

Förutom bonus på dina köp erbjuder vi dig bland annat även gratis Personal Shopping. Den tjänsten kan du boka här på vår hemsida, genom att tala med butikspersonal, ringa 08-7776900 eller maila till info@katarinaochvanner.se

Medlem kan du bli i alla våra butiker och på www.katarinaochvanner.se. För att bli medlem hos Katarina&Vänner måste du ha fyllt 16 år. Medlemskapet, som är personligt och inte kan överlåtas, är endast tillgängligt för privatpersoner.

När du handlar i en fysisk butik registreras ditt köp som ett medlemsköp genom att du visar upp giltig ID-handling eller anger ditt namn/personnummer. Giltiga ID-handlingar är svenskt körkort, ID-kort och pass. Personbevis gäller inte som ID-handling. När du handlar på www.katarinaochvanner.se registreras ditt köp som ett medlemsköp genom att du godkänner köpvillkoren först.

Förmåner, erbjudanden och kommunikation
Som medlem hos Katarina&Vänner får du personligt anpassad kommunikation med personliga erbjudanden och utvalda generella medlemserbjudanden. Du får även anpassade nyheter, produktrekommendationer, inspiration, inbjudningar till event och olika förmåner.

Vi kommunicerar vanligtvis via e-post, sms, brev, magasin, tidningar och katarinaochvanner.se, men ibland kommunicerar vi även genom digital annonsering på externa webbsidor (t.ex. Facebook och Google).

Du kan när som helst uppdatera dina kontaktuppgifter genom att maila till kundklubb@katarinaochvanner.se.
Observera dock att vi inte kan bistå med begränsningar eller ändringar när det gäller sociala nätverk. I de fallen behöver du på egen hand ändra inställningarna på respektive konto.

Baserat på de uppgifter vi samlar in (om dig), t.ex. köp- och klickhistorik, ålder, kön, medlemsnivå, bostadsort och angivna preferenser gör vi en analys på segments- individ- eller aggregerad nivå. Insikterna från analysen kan ligga till grund för vår kommunikation med dig och vilka erbjudanden, förmåner och information om t.ex. bonus som presenteras för dig. De kan också ligga till grund för vilka produkter som köps in och hur vi utvecklar katarinaochvanner.se. Genom sådan analys undviker vi också att skicka information till dig som du skulle kunna uppfatta som onödig eller ointressant. Våra analyser innebär att vi behandlar dina personuppgifter, vilket är nödvändigt för att tillgodose vårt och våra kunders berättigade intresse (legal grund) av att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system. Vi kommer i första hand att samla in informationen direkt från dig men för att kontrollera att vi har rätt adressuppgift till dig kan vi också behöva kontrollera informationen mot offentliga register. Vi sparar uppgifterna till dess att medlemskapet avslutas alternativt under en period om 36 månader efter att vi samlat in uppgiften.

Poäng och bonus
Ett köp ger poäng i samband med att du identifierar dig som medlem. I våra fysiska butiker sker detta i kassan och på katarinaochvanner.se sker det genom att du anger din privata email-adress. 1 krona ger 1 poäng och när du har uppnått 2 000 poäng genereras automatiskt en bonus på 100 kronor som du kan nyttja för köp i fysisk butik eller på katarinaochvanner.se. På samma sätt ger 4 000 poäng 200 kronor i bonus osv. Poäng ges inte på köp av presentkort. Köp av tjänster, presentkort och prisnedsatta varor är inte bonusgrundande.

Till grund för din bonus ligger de poäng du har samlat in under de senaste 6 månaderna (Period juli t.o.m. december och januari t.o.m. juni). Bonus kan användas som rabatt på köp, vid ett och samma tillfälle, i alla våra butiker och på katarinaochvanner.se. Bonus kan inte lösas in mot kontanter.

En genererad bonus är giltig så länge de bonusgrundande poängen är giltiga (information finns i mailet vi skickar dig) och din poängtotal överstiger 2 000 poäng.

Stunning Retail Sweden AB, org. nr 556773-2721, med adress Moravägen 25, 16775 Bromma, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du skulle vilja ha mer information om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig och hur vi använder uppgifterna eller om någon uppgift skulle vara felaktig och du vill att vi rättar den. Du skicka ett mail till info@katarinaochvanner.se så kommer medarbetare på kundservice att besvara dina frågor.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina fullständiga rättigheter i vår integritetspolicy på katarinaochvanner.se/integritetspolicy.

Giltighet och avslut
Ditt medlemskap hos Katarina&Vänner gäller tills vidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta kundservice. Vid avslut av medlemskap raderas alla personuppgifter som har samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor. Eventuella innestående poäng och bonus förfaller vid avslut av medlemskap.

Katarina&Vänner förbehåller sig rätten att säga upp ett medlemskap vid misstanke om missbruk av medlemskapet.

Ändringar av medlemsvillkor
Katarina&Vänner kan komma att göra ändringar i medlemsvillkoren. Innan en villkorsändring träder i kraft informeras du alltid på katarinaochvanner.se eller via e-post. Om ändringarna är av väsentlig betydelse kommer du att informeras i god tid innan ändringar börjar gälla och vi kommer även att förklara innebörden av ändringarna.

Kontaktuppgifter
Vid frågor om medlemskap, kontakta oss gärna på info@katarinaochvanner.se

Senaste uppdatering av medlemsvillkoren 2018-05-09