0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Katarina&Vänners klädvårdsguide

Vi vill att du skall kunna använda kläderna i din smarta garderob så ofta och länge som möjligt. Dina kläder kan bli smutsiga, lukta illa, noppa sig eller få en fläck. Det är inte självklart hur du skall agera för att vårda dina kläder.

Det finns många klädvårdsprodukter på marknaden. Vi har valt ut ett antal med hög kvalitet som vi rekommenderar dig att använda. Här på vår klädvårdsavdelning hittar du produkter för att:

Ånga dina kläder – Steamers >>

Tvätta dina kläder – Tvättmedel >>

Få bort fläckar - Galltvål >>

Fräscha upp dina kläder - Linnevatten >>

Noppa dina kläder – Fabric Shaver >>

Borsta dina kläder - Klädborste >>

Vi hoppas att vår guide för klädvård nedan skall hjälpa dig att hålla dina plagg fräscha så länge som möjligt.

Allmänna råd

Frisk luft & linnevatten

Vädring av dina kläder gör underverk. Vi vädrar alltid kläder direkt efter användning. Använd med fördel även linnevatten vilket gör kläderna fräschare.

Ångning

Varm ånga tar bort lukter och skrynklor. Genom att ånga kläder så minskas behovet av tvätt och kemtvätt. Om du använt en blus eller klänning en kväll så kan den bli som ny efter en ångning.

Maskintvätt

Maskintvätt är alltid att rekommendera givet att du har en bra maskin och rätt tvättmedel. Vi rekommenderar washologis utbud som är speciellt framtagna för känsliga material.

Vi rekommenderar:

Vi guidar dig

Vi erbjuder full returrätt i 14 dagar på alla köp, vilket ger dig chansen att prova kläderna hemma i lugn och ro. Vid klädköp på Internet rent generellt är det bra att veta vilken storlek du har eftersom det inte finns någon möjlighet att prova plagget innan du beställer hem det. Det finns vissa universiella storlekar och mått som kan hjälpa dig att hitta rätt men det kan skilja mellan olika varumärken. Vi har därför skapat några guider, som vi hoppas kan vara till hjälp när du handlar kläder hos oss. Känner du dig ändå osäker så kontakta oss gärna så hjälper vi dig att mäta plagget eller ge tips och råd kring passform.
 

Byxguide

Vi har byxor för alla. Det ska vara enkelt och roligt att hitta rätt byxa oavsett tillfälle och kroppsform. I vår byxguide får du tips på vilka byxor som passar just dig och din kropp att bära till fritid, jobb och fest. Är du osäker så kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta rätt i byxdjungeln.
 
 

Storleksguide

Behöver du hjälp med att hitta rätt storlek? Vissa varumärken kan upplevas stora eller små i storlek och vi har därför ingen standard storlekstabell. Kontakta oss så hjälper vi dig att mäta plaggen för att ge dig bästa förutsättningarna att hitta rätt direkt.
 
 
 

SE VÅR STORLEKSGUIDE HÄR >>