0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butiken i Sickla öppnar 1 juni!
  • Klassisk kvalitetsrea!
  • Välkomna!

Byte & returer

§4 ÅNGERRÄTT

Du har full ångerrätt (retur och bytesrätt) inom 14 dagar från att du mottagit varan. Vid retur av vara som hanterats i större omfattning än vad som varit nödvändigt för att fastställa varans egenskaper och funktion, ersätter konsumenten oss för den eventuella värdeminskning som uppstått. Värdeminskningens omfång bestäms av Stunning Retail Sweden AB. Ångerrätten kan utnyttjas förutsatt att varan returneras i oförändrat skick med de etiketter och originalförpackningar som följer med varan. Plomberingar och etiketter får ej brytas eller avlägsnas från plagget. Du får dock givetvis prova din vara för att se om den passar. Ångerrätten gäller inte underkläder och smycken. Om du ångrar dig vid köp av elektronik artiklar kan du returnera inom 14 dagar förutsatt att produkten är i nyskick, ej använd.


Byten
Önskar du byta din vara så kryssa i på ditt returformulär i rutan för byte samt vilken storlek eller färg du vill byta till. Observera att ett byte sker endast mellan samma modell fast annan färg eller storlek. Ett byte kan inte ske mellan två olika varor. När vi har tagit emot din retur kommer du få ett mail om mer information angående ditt byte. Vid byten av varor tillkommer ingen returfrakt. Om din storlek du vill byta till inte finns i lager hanterar vi din retur som en vanlig retur.

Returer
Du kan returnera dina varor till Stunning Retail Sweden AB inom 14 dagar och få pengarna tillbaka om du ångrat dig. Fraktsedeln för returen debiteras i efterhand (39:-). Vänligen observera att vi har fraktfritt vid köp över 499:-, vid köp under 499:- debiteras fraktkostnaden för att leverera varorna till dig på 39:- även om du returnerar din vara.

1. Packa ner din vara i emballaget den kom i.
2. Fyll i det bifogade formuläret för returorsak
3. Fäst retursedeln på ditt ytteremballage och lämna in din retur på samma serviceställe som du hämtade ut ditt paket.

Du får en bekräftelse via mail så snart vi tagit emot din retur med vidare information om återbetalningen.

Vid felexpedition kan du välja mellan att få en ny vara eller full återbetalning.

Reklamation
Om du vill reklamera din vara på grund av en skada eller felproduktion kontaktar du oss enklast och snabbast genom mail med information om reklamationen tillsammans med bildunderlag. På det här sättet kan vi snabbare bedöma reklamationen. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer gällande reklamationer som med hjälp av bilder snabbare kan avgöra reklamationens art. Har du inte möjlighet att skicka bilder tar vi in varan för bedömning innan ett utlåtande om reklamationen kan göras. 

Första åtagandet vid en reklamation är att åtgärda felet. Om felet inte går att åtgärda och reklamationen blir godkänd kommer vi att ersätta dig med en ny produkt. Om vi inte har möjlighet att ersätta dig med en likadan produkt så har du rätt till att häva köpet och få pengarna återbetalda.

Återbetalning sker av Klarna som endast kan utföra återbetalning på samma sätt och till samma konto som användes vid köptillfället. 

 

Kontaktuppgifter för ångerrätt och reklamation:
E-mail: info@katarinaochvanner.se
Telefon: 08 777 69 00 (vardagar, ej röda dagar, kl: 09-17)