0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Leveransvillkor

§2 LEVERANS

Vi skickar alla våra paket med DHL till en fraktkostnad på 39 kronor (fraktfritt över 499 kronor). Normal leveranstid är 2-4 vardagar (ej röda dagar). Vi reserverar oss för slutförsäljning, om detta sker meddelar vi alltid kunden ifråga. Om din order inte kan skickas inom vår angivna tidsram i dessa villkor har du rätt att häva ditt köp.

Om ditt paket och/eller innehållet är transportskadat när du får det, anmäl det genast på upphämtningsstället. Meddela därefter vår kundtjänst om det som hänt.

Om paket kommer bort under transporten måste du meddela vår kundtjänst inom skälig tid. Stunning Retail AB skickar en orderbekräftelse till mailadressen du angivit innan vi skickar varorna till dig.

Leveranssätt:
 

Paket: Vi skickar med DHL Service Point. När din beställning har anlänt till DHL Serviceställe skickas en avisering till dig. Det finns två olika aviseringar:

  • SMS-avisering till din mobiltelefon: Aviseringen sker samma dag som det ankommer till ditt utlämningsställe.
  • Brevavisering: När ditt paket anländer till DHL:s Serviceställe skickas en avi hem till dig. Ta med dig avin och din legitimation till det anvisade Servicestället för att lösa ut din beställning.

För att hämta ut paket krävs att du kan visa upp din giltiga legitimation.
Eventuella leveransförseningar eller slutförsäljningar meddelas via e-post. Om du inte är nöjd med ett nytt angivet leveransdatum har du alltid rätt att avboka din order utan kostnad. Vi kan inte erbjuda någon form av ersättning på grund av en leveransförsening eller slutförsäljning.

Hämta i vår Bromma-butik:
Vill du hellre hämta din order i vår Bromma-butik i Stockholm väljer du det alternativet i kassan. Att hämta i butiken kostar ingenting och du får ett mail så snart ordern är klar att hämtas. Dina varor ligger kvar i tio dagar. Om du inte hämtar ut dem innan dess så makuleras ordern och varorna går åter till försäljning.

Ej uthämtad vara:
För paket som ej uthämtas av köparen debiteras en avgift för outlöst paket på 249 kr. Det motsvarar de kostnader som orsakats av att skicka ut samt returnera paketet.