0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Lär känna Katarina &Vänner

Mission och verksamhetsidé

Vi går till jobbet varje morgon för att vi vill göra den moderna, tidlösa och medvetna kvinnan snygg och glad årets alla dagar. Vi vill erbjuda dig en unik upplevelse i alla våra butiker. Med genuin, uppmärksam och individuell service presenterar vi tidseffektivt den för dig bästa garderoben avseende behov, storlek, färg och form. Vårt koncept och sortiment kännetecknas av starka kvalitetsvarumärken och vi utvecklas kontinuerligt för att tillgodose dina önskemål.

Vårt sortiment och våra varumärken

Vårt sortiment är omsorgsfullt utvalt med tanke på dig som vill vara snygg på fritid, fest och arbete. Du skall alltid kunna köpa din basgarderob hos oss men också förgylla livet med lite lyxigare plagg och accessoarer. Våra varumärken är en blandning av välkända klassiker och nya moderna märken då du i vårt utbud hittar såväl stora internationella märken som mindre lokala designers. Vår uppgift är att hela tiden förnya sortimentet så att det passar dig. Vi får mycket influenser och information från dig som kund, media och genom besök hos intressanta koncept runt om i världen.

Våra medarbetare

Vi är stolta över vår personal. De är utvalda bland ett stort antal sökande och fick jobbet för sin kompetens inom mode, service och drivkraften att vilja hjälpa fler kvinnor att känna sig glada och snygga. När du som kund kommer till våra butiker möts du av seriösa, kunniga och trevliga säljare. Personalens ansvar är att uppmärksamma dig som kund, förstå dina behov och presentera rätt kläder till dig från vårt ständigt utvecklade sortiment. Vi hyllar kunniga, positiva och kreativa människor. Om du därtill har initiativkraft så passar du in i det dagliga arbetet hos Katarina&Vänner. Vill du jobba hos oss? Skicka ett personligt brev och CV till jobb@katarinaochvanner.se. Vi sparar ditt CV om du har rätt profil och erfarenhet och när det finns en ledig plats så kommer vi ta din ansökan i beaktande.

Våra grundare och företaget

Efter att ha jobbat inom mode- och detaljhandeln i över 20 år startade Katarina Braun Katarina&Vänner 2008 tillsammans med sin man Per Braun. Katarina själv ansåg att för få butiker i Stockholmsområdet riktade sig till den moderna, tidlösa och medvetna kvinnan. Katarina fick medhåll för sin tankar från vänner och bekanta som ständigt uttryckte att hennes känsla för stil och mode borde finnas i hennes egna butiker.

Första butiken öppnade i Sickla Köpkvarter i augusti 2009 och andra butiken öppnades i november 2011 i Bromma Blocks. Båda butikerna har blivit en destination för många och varit mycket framgångsrika med att uppfylla kundernas behov. Du kan läsa mer om våra butiker här.


Katarina och Per Braun

 

Företagsuppgifter

Katarina&Vänner är ett varumärke inom företaget Stunning Retail Sweden AB. Organisationsnummer: 556773-2721