0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Fri frakt över 499
  • 2-3 dagar leverans
  • 14 dagar returrätt

Personal Shopping

Boka vår kostnadsfria tjänst Personal Shopping och få många värdefulla tips och nya idéer.

Behöver du hjälp att hitta kläder som passar dig och dina behov?
Upplever du att din garderob kanske är full av kläder, att du har svårt att kombinera olika plagg och att du har ingenting att sätta på dig?
 
Boka vår kostnadsfria tjänst Personal Shopping då du får cirka en timmes enskild, professionell service och får prova utvalda plagg efter dina önskemål. Vår stylist inspirerar och hjälper dig att hitta din stil och dina bästa färger. Du får hjälp att prova olika plagg och att hitta nya kombinationer som passar både till jobb, fritid och fest. Vi hjälper dig att bygga upp en fungerande basgarderob och att uppdatera din smarta garderob med nya plagg för säsongen.

Boka tid i Sickla:

Boka gärna en tid i vår bokningskalender som du finner nedan. Du får då ett sms med bekräftelse på din bokning och därefter ett mail med ett frågeformulär. För att kunna förbereda oss, ber vi dig att besvara frågorna senast en dag innan ditt bokade besök.
Du kan också maila in din intresseanmälan till marie@katarinaochvanner.se eller ringa 08 777 6900. Varmt välkommen att boka en tid.

Boka tid i Bromma:

Om du önskar boka tid i vår butik i Bromma, vänligen maila din intresseanmälan till marie@katarinaochvanner.se eller ring 08 777 6900. Du får då ett mail med förslag på tider och ett frågeformulär. För att kunna förbereda oss, ber vi dig att besvara frågorna senast en dag innan ditt bokade besök. Varmt välkommen att boka en tid.
 

Med vår erfarenhet, passion och personlig service ger vi dig de bästa tipsen för att skapa en smart garderob till fritid, jobb och fest. Utefter dina behov tar vi fram kläder som passar just dig och din personlighet. Boka in en härlig shoppingupplevelse med oss antingen själv eller tillsammans med dina vänninor, för vi vet ju att shopping blir roligare ju fler man är. Vi ser fram emot att hjälpa er.

Tidigare kunders omdömen:

"Tack snälla! Du ska veta vad det här betyder för mig!"
"Jag är väldigt tacksam för all hjälp"
"Det här hade jag inte valt själv, jag ser nu att det passar mig perfekt"