0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Personal Shopping

Boka våra tjänster Personal Shopping, Färganalys och Garderobsrensning och få många värdefulla tips och nya idéer.

För att få en hållbar garderob så behövs det kunskap. Om kunskapen inte finns kan det vara svårt att veta hur den hållbara garderoben byggs upp. Det enklaste sättet är att boka in en tid med en Personal Shopper som guidar dig igenom hela cirkeln. Cirkeln består av olika delar där färganalys, garderobsrensning och personal shopping ingår.
 
Vi på Katarina&Vänner står gärna till tjänst och hjälper Er med detta. Välkomna att boka in en tid hos oss.
 
 
Boka vår kostnadsfria tjänst Personal Shopping då du får cirka en timmes enskild, professionell service och får prova utvalda plagg efter dina önskemål. Vår stylist inspirerar och hjälper dig att hitta din stil och dina bästa färger. Du får hjälp att prova olika plagg och att hitta nya kombinationer som passar både till jobb, fritid och fest. Vi hjälper dig att bygga upp en fungerande basgarderob och att uppdatera din smarta garderob med nya plagg för säsongen.
Vår färganalys med en utbildad färgrådgivare kostar 1500 kr och tar ca en timme. Du får med dig en färgkarta för att undvika fler felköp. 
 

Boka tid för Personal Shopping och Färganalys i Sickla och Bromma via kalender nedan:

Boka gärna en tid i vår bokningskalender som du finner nedan. Du får då ett sms med bekräftelse på din bokning och därefter ett mail med ett frågeformulär. För att kunna förbereda oss, ber vi dig att besvara frågorna senast en dag innan ditt bokade besök.
Du kan också maila in din intresseanmälan till marie@katarinaochvanner.se  eller ringa 08 777 6900. Varmt välkommen att boka en tid.

 

Garderobsrensning

Om du önskar boka tid för garderobsrensning, vänligen maila din intresseanmälan till marie@katarinaochvanner.se eller ring 08 777 6900. Vi kommer då att ringa upp dig för att boka en tid när det passar dig bäst.  Varmt välkommen att boka en tid.
 

Tidigare kunders omdömen:


Personal shopping - utmärkta tips, bra bemötande, väl förberett shoppingtillfälle där Marie hade plockat fram en mängd möjliga plagg utifrån min input. Butiken överträffade verkligen upp till mina förväntningar!
"Jag vill skicka en hälsning och tacka så mycket för den Personal Shopping jag fick tillgång till i Sickla. Det var verkligen givande och värdefullt. Min garderob är helt perfekt "
"Det här hade jag inte valt själv, jag ser nu att det passar mig perfekt"