0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Pilo Fabric Shaver & Klädborste

Steamerys klädborste håller dina kläder fria från damm, hår och päls. Den är lika skonsam som den är effektiv och kan därför användas på de flesta material och fräschar snabbt upp dina plagg.
 
Med Pilo Fabric Shaver behöver du aldrig mer tänka på oönskade noppor och förstörda plagg. Med sina vassa rakblad och en stark motor gör avnoppraren, Pilo Fabric Shaver till det perfekta verktyget för att återställa och jämna ut ytan på ett skadat plagg. Dess lilla storlek och smarta usb uppladdningen gör att du enkelt kan ta med dig den vart du än är.
 

 

För längre hållbarhet av dina kläder

Vårt sortiment är noga utvalt efter sin höga kvalité och långa hållbarhet. För att du ska kunna njuta av dina plagg så länge som möjligt så rekommenderar vi att du tar hand om dina kläder och använder rätt verktyg för rätt material. Ull kan efter några tvättar ge ifrån sig noppor och dra till sig hår och damm. Med hjälp av Pilo avlägsnar du snabbt och effektivt nopporna och plagget känns som nytt igen.
 
En klädborste är lika skonsam mot dina kläder som den är effektiv och kan med fördel användas på de flesta material. Den fräschar snabbt upp dina plagg och du behöver bara köpa den en gång till skillnad från klädroller som snabbt tar slut.

 

Våra produkter:

Inga produkter hittades