0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Steamer - Ånga dina kläder

Ånga gör dina kläder vackrare och fräschare! Vi använder ångare i butikerna för att göra uppackade kläder släta och vackra och det har länge varit en självklar del av modebranschen såväl vid modeplåtningar som under modevisningar. När du använder en steamer eller ångare så pressas vattenånga med en temperatur på strax under 100° C ut från ånghuvudet och genomtränger tyget på dina kläder. Det gör att fibrerna sväller, mjuknar och återtar sin naturliga form. Tyget blir slätt och dess textur och färger träder fram. Ångning är ett mycket skonsamt sätt att ta hand om alla typer av textiler utan risk för brännmärken eller krympning.

Het ånga dödar 99% av alla bakterier och tar bort dålig lukt. Ångning gör att du inte behöver tvätta lika ofta, dina kläder håller längre och du lever mer hållbart. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att ta hand om dina kläder på ett snabbt och smidigtt sätt och har därför tagit in två steamers i vårt sortiment. En för hemmabruk och en som du kan ta med dig vart du än går.

 

Cirrus Travel Steamer

Nu kan du ta med din steamer överallt utan att behöva kompromissa med resultatet. Med en total vikt på 580 gram och en 1500 W stark motor, är Cirrus både den lättaste och starkaste handhållna steamern på marknaden.

Den inbyggda tryckpumpen ger ett högt steamtryck och möjliggör för både vertikal och horisontell steaming. Vi rekommenderar att man använder destillerat vatten i Cirrus för att steamern ska hålla så länge som möjligt.

 

 

 

Avkalka din steamer

Ta hand om din steamer så håller den längre. Vi rekommenderar att du avkalkar din Cumulus Steamer ungefär var 20:e tank, beroende på hur mycket kalk det är i vattnet där du bor. Följ instruktionerna nedan för att avkalka din Cumulus.
 
1. Ta bort tank, stång och lossa slangen.
 
2. Häll 0,5 dl ättika eller avkalkningsmedel (följ doseringsrekommendationerna på flaskan) och 1,5 dl kokande vatten där tanken normalt sitter. Vänligen notera att vattnet endast ska hällas i hålet där tanken normalt sitter.
 
3. Vicka steamer så att all vätska rinner in i steamer.
 
4. Gurgla steamern med vätskan i någon minut.
 
5. Häll ut vätskan ur öppningen där slangen normalt sitter. Nu kommer ljusbruna flagor följa med ut.
 
6. Om det kommer mycket flagor, repetera processen tills de minskar.
 
7. Avsluta med att hälla i vanligt vatten i hålet ock skölj ur. Om du vill kan du sedan även fylla vattentanken som vanligt och ånga bort eventuell överbliven ättika/ avkalkningsmedel. Det är bra om du undviker att steama på ett plagg när du göra detta.

 

Cirrus Travel

Cirrus Travel Steamer från Steamery Stockholm. Nu kan du ta med din steamer överallt. Med en total vikt på 580 gram och en 1500 W stark motor, är Cirrus både den lättaste och starkaste handhållna steamern på marknaden.
 

Cumulus Home

Cumulus Home Steamer startar på bara 45 sekunder och håller ett högt ångtryck (40 g ånga/min). Hjul och en fotknapp som gör Cumulus Steamer både smidig att använda och att flytta runt.