0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Stenströms 120-års Jubileumskollektion

Stenströms har sedan starten 1899 skapat plagg av högsta kvalitet med fokus på hantverk, nyskapande design och klassiska snitt som håller över tid. Jubileumskollektionen är en hyllning till grundaren August Stenström. För att uppnå hans kompromisslösa syn på kvalitet använder dem endast tyger av högsta kvalitet där varje detalj i designen är skapad för att uppnå perfektion.

I dag, 120 år senare, har ryktet om Stenströms unika kvalitet nått långt utanför landets gränser, och fortfarande görs de flesta sömnadsmomenten för hand av deras erfarna medarbetare. Varje Stenströmsskjorta genomgår över 60 arbetsmoment. Enbart kragen bearbetas i 25 olika steg för att få den speciella känsla som är så utmärkande för en Stenströmsskjorta. Produktionen har moderniserats under åren, men vissa moment kan inte automatiseras om man vill göra en skjorta som skiljer sig från mängden. Och som behåller sin form, elegans och komfort år ut och år in.

Damkollektionen erbjuder tidlösa modeller i fina tyger inklusive sidenchiffong, sidentwill och bomullsjacquard. "Materialen talar för den moderna kvinnan", säger Alexandra Ekwall, damdesigner på Stenströms. "Den är designade för kvinnor som värdesätter både stil och tidlöshet", tillägger hon. På Stenströms samarbetar man med världens ledande tyg- och knapptillverkare och i kollektionen syns en specialdesignad pärlemorknapp med fint blommönster.

Inga produkter hittades

Inga produkter hittades

  Hållbart hantverk i 120 år med kompromisslös kvalitét nu och då!

Matcha med

Inga produkter hittades