0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Butik för den moderna kvinnan
  • stängt för uppdatering

Kundklubb

Välkommen till Katarina&Vänner Kundklubb

När du handlar online hos oss på Katarina&Vänner blir du medlem i vår trevliga kundklubb där du får bonus på dina köp till ordinarie pris. Utöver en bonus på 5% på dina köp får du även vårat inspirerande nyhetsbrev två gånger i månaden och när vi har spännande kampanjer som vi vill att våra medlemmar ska vara först med att få veta. Sådana nyheter kan vara när rean börjar, unika kampanjer bara för våra medlemmar och självklart de senaste nyheterna om inkomna varor. Skulle du inte vilja ta emot vårt nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via en länk i nyhetsbrevet, men då går du miste om unika erbjudanden.

Vårt bonussystem är väldigt enkelt. Det innefattas av två perioder; en vårsäsong  och en höstsäsong och varje gång du handlat för 2000 kronor så ökar din bonus med 100 kronor. Om du till exempel har handlat för 6345 kronor under vårsäsongen (1:a januari till och med 30:e juni) så får du bonus på 300 kronor för dina 6000 kronors köp och 345 bonuspoäng flyttas över till nästa period, så du behöver inte vara orolig att du tappar någon bonus. Höstsäsongen sträcker sig från och med 1:a juli till och med 31:a december. 

Din bonus använder du sen som kontanter och den skickas ut via post till din angivna hemadress. Där hittar du en check som du tar med dig till våra butiker när du besöker oss i Stockholm eller fyller i dess kodnummer här i vår webbutik vid kassan. Om du flyttar är det viktigt att vi får information om din nya adress, så att du inte går miste om din bonus.

Välkommen till oss på Katarina&Vänner, vi ser fram emot att få vara med och göra dig snygg och glad årets alla dagar!


Shoppa de senaste nyheterna!