0 kundkorg simpel Created with Sketch.
  • Fri frakt över 499
  • 2-3 dagar leverans
  • 14 dagar returrätt
Fav - heart-solid Created with Sketch.
fav - heart Created with Sketch.

Noppborttagare Fabric Shaver

Färg: svart
Artikelnr: 106677_1

Egenskaper: USB uppladdning (sladd medföljer) / 50minuter sammanhängande avnoppringStrömstyrka och frekvens: 100-240V/50/60HzEffekt: 5 WCertifikat: CE/RoHSAnvändning: Ladda i fem timmar innan användning.

Töm nopparen genom att ta bort rakbladsskyddet och använd den medföljande borsten till att rensa bladen från allt ludd efter användning innan du använder den igen, annars kommer inte rakbladen att snurra då luddet är i vägen.

Pilo Fabric Shaver från Steamery Stockholm.

400 kr

Egenskaper: USB uppladdning (sladd medföljer) / 50minuter sammanhängande avnoppring
Strömstyrka och frekvens: 100-240V/50/60Hz
Effekt: 5 W
Certifikat: CE/RoHS
Användning: Ladda i fem timmar innan användning. Töm nopparen genom att ta bort rakbladsskyddet och använd den medföljande borsten till att rensa bladen från allt ludd efter användning innan du använder den igen, annars kommer inte rakbladen att snurra då luddet är i vägen.

Pilo Fabric Shaver från Steamery Stockholm. Glöm oönskade noppor och förstörda plagg. Denna noppborttagare har vassa rakblad och en stark motor som gör den till det perfekta verktyget för att reparera och jämna ut ytan på ett skadat plagg. Den är enkel att ta med tack vare storleken och den smarta USB uppladdningen. Effektiv, portabel och lätt att underhålla, allt förpackat i en elegant mattsvart design som tar den traditionella avnopparen till en ny nivå.

Läs vår klädvårdsguide här!